Despre mine

Fotografia mea
O(rosanu) M(arius). Dupa initialele numelui, s-ar putea afirma ca sunt ... OM! Un OM obisnuit, un OM intre oameni! Apreciat de unii si contestat de altii, in egala masura. Apreciat acum si contestat de aceleasi persoane mai tarziu. La fel de valabil si viceversa! Un OM care face cu pasiune tot ceea ce face (bine sau rau!) si primeste de la cei din jur cu aceeasi pasiune. Un OM dependent prea mult de succese si de aprecierea celor din jur, care se regaseste greu in cazul unui esec sau al nerecunostintei celor pentru care munceste sau pentru care traieste. Un OM relativ bun si altruist (in general), dar foarte exigent cu el insusi si cu cei din jur!

vineri, 18 aprilie 2014

In curand ... un nou inceput!

18 aprilie 2014 ... Vinerea Mare, inainte de Invierea Domnului!
Simt o teribila ispita de a relua postarile pe blog, cu atat mai mult cu cat acum acestea pot fi vizualizate direct pe site-ul personal www.mariusorosanu.ro (multumesc Stefan Patatu!).
Disputa reflectata astazi in mass-media dintre Ovidiu Portariuc si Florin Turcanu nu face altceva decat sa toarne gaz pe focul dorintei mele. Doamne, ce as comenta putin ....
Cu toate acestea, din respect fata de sfintele sarbatori, ma voi abtine si nu voi comenta nimic! Deocamdata! ;) Va dau insa intalnire saptamana viitoare, cand sper sa va demonstrez ca pot fi serios si pot posta saptamanal minim 2-3 articole pe blog! Este obiectivul meu pentru perioada urmatoare!
Pentru cei atenti la detalii, am eliminat din descrierea blogului sintagma ”Incomod de la A la Z!”. Precizez ca aceasta decizie nu inseamna ca nu voi fi la fel ca pana acum (incomod pentru unii, drept pentru altii!). Pur si simplu am considerat ca nu trebuie sa reprezinte un obiectiv acela de a fi incomod, ci trebuie sa scriu ceea ce gandesc, cu bune si cu rele!

Urmatoarea melodie este o dedicatie pentru Ovidiu, pentru Florin si pentru toti crestinii: http://www.youtube.com/watch?v=wx4SLJCmLEg

Sarbatori fericite, cu liniste si pace!

Niciun comentariu: