Despre mine

Fotografia mea
O(rosanu) M(arius). Dupa initialele numelui, s-ar putea afirma ca sunt ... OM! Un OM obisnuit, un OM intre oameni! Apreciat de unii si contestat de altii, in egala masura. Apreciat acum si contestat de aceleasi persoane mai tarziu. La fel de valabil si viceversa! Un OM care face cu pasiune tot ceea ce face (bine sau rau!) si primeste de la cei din jur cu aceeasi pasiune. Un OM dependent prea mult de succese si de aprecierea celor din jur, care se regaseste greu in cazul unui esec sau al nerecunostintei celor pentru care munceste sau pentru care traieste. Un OM relativ bun si altruist (in general), dar foarte exigent cu el insusi si cu cei din jur!

miercuri, 24 septembrie 2014

”Nostradamus de Botosani”

Ce scriam pe blogul/site-ul personal acum cateva luni? Sa ne reamintim:

(...) vor urma si in Botosani, foarte curand, doua arestari ale unor persoane publice de top (a se retine: persoane, nu personalitati!). (...) Parca as paria ca urmatoarea arestare de rasunet va fi din randul clasei politice, dar nu vreau sa cobesc!


Citesc in presa de ieri si de azi despre arestarea lui Petru Relu Tarzioru, primarul orasului Saveni si important politician local, curtat (si asumat in timp) de mai toate partidele importante, precum si a lui Stelian Liviu Zaharia, directorul APIA. Premonitie? Coincidenta? Cine stie?

Haideti sa verificam si sa ma fac o incercare: presimt ca pana apar ghioceii un parlamentar botosanean va trece prin aceleasi mari emotii, solicitandu-se de catre organele competente ridicarea imunitatii sale parlamentare in vederea cercetarii si, ulterior, daca va fi cazul, a retinerii/arestarii.

Daca imi iese si aceasta premonitie, in termenul auto-asumat, ma las de sindicat si imi deschid cabinet privat! Cum ”Mama Omida” este brand arvunit deja, ma gandesc la ”Tata Omidul”. :)) Sau ”Oracolul moldovean” (sa-i dau tenta regionala, ca e in trend)? Ori poate suna mai bine ”Nostradamus de Botosani”? As lansa o selectie de oferte pentru denumire, dar mi-e frica sa nu castige o firma de constructii, care sa-mi darame afacerea! ;)

Niciun comentariu: