Despre mine

Fotografia mea
O(rosanu) M(arius). Dupa initialele numelui, s-ar putea afirma ca sunt ... OM! Un OM obisnuit, un OM intre oameni! Apreciat de unii si contestat de altii, in egala masura. Apreciat acum si contestat de aceleasi persoane mai tarziu. La fel de valabil si viceversa! Un OM care face cu pasiune tot ceea ce face (bine sau rau!) si primeste de la cei din jur cu aceeasi pasiune. Un OM dependent prea mult de succese si de aprecierea celor din jur, care se regaseste greu in cazul unui esec sau al nerecunostintei celor pentru care munceste sau pentru care traieste. Un OM relativ bun si altruist (in general), dar foarte exigent cu el insusi si cu cei din jur!

marți, 4 noiembrie 2014

MERITA!

Am postat pe Facebook un indemn pentru a participa cu totii la seara caritabila ”Suflet pentru suflet” organizata de Asociatia Parintilor Copiilor cu Autism din judetul Botosani pe data de 04.12.2014, orele 17-20, in Sala ”Mihai Eminescu” de la Hotel Rapsodia din Botosani.
Scriu si pe blogul/site-ul personal acelasi indemn, deoarece stiu ca nu toate persoanele au profil pe Facebook, dintr-un motiv sau altul!

Consider ca acest eveniment merita toata atentia fiecaruia dintre noi! Este primul eveniment la care mi-am permis sa invit toti prieteni din lista mea de Facebook (care nu erau deja invitati!) si imi cer scuze daca am deranjat pe cineva prin invitatia trimisa. De ce am facut-o totusi? Exista mai multe explicatii, dar voi incerca o sintetizare a lor.
1. Acesti minunati copii sunt cu adevarat deosebiti, sunt speciali! MERITA!
2. Acesti minunati parinti sunt cu adevarat deosebiti, sunt speciali! MERITA!
3. Evenimentul este caritabil 100%! MERITA!
4. Evenimentul este deosebit de emotionant! MERITA!
5. Evenimentul va fi unul elegant, rafinat! MERITA!
6. Invitatii speciali care (ne) vor (in)canta in seara respectiva sunt de o deosebita valoare artistica si vor reusi sa faca un spectacol de neuitat! MERITA!
7. Este in traditia noastra sa facem cadouri, donatii, gesturi de suflet in luna decembrie, in preajma Sf. Nicolae si/sau a Craciunului. De ce sa nu facem anul acesta un gest caritabil pentru copiii cu autism? MERITA!
8. Dumnezeu ne-a binecuvantat pe multi dintre noi cu copii sanatosi! Sa-i multumim, ajutandu-i pe ceilalti parinti, care poate nu au copii la fel de sanatosi, dar au cu siguranta copii la fel de minunati! MERITA!
9. ”Dar din dar se face Rai!” La urma urmei, ”investim” in noi, pentru viata de apoi! MERITA!
10. Pentru trupul nostru gasim ”motive” zi de zi sa-l ”sarbatorim”: o bere alaturi de colegi, un gratar cu amicii, o masa festiva cu rudele, o ”haiduceasca” alaturi de prieteni etc. De suflet ne amintim la Paste si la Craciun! Acum avem ocazia sa ne desfatam si spiritual! MERITA!

Sunt constient ca multi dintre voi, aflati la departare, va doriti, dar nu puteti participa fizic la acest eveniment! De aceea am sugerat organizatorilor (si sunt incantat ca au raspuns favorabil) sa posteze si datele de contact, inclusiv informatiile bancare. Aveti astfel posibilitatea sa fiti alaturi de copiii cu autism prin intermediul donatiei voastre, acesta fiind practic scopul evenimentului!
_________________________________________________________
ASOCIATIA PARINTILOR COPIILOR CU AUTISM DIN JUDETUL BOTOSANI
cod fiscal: 32969125
Cont bancar: RO14 BACX 0000 0009 2696 0001
Banca: Unicredit Tiriac Bank Botosani
__________________________________________________________

Am scris in cunostinta de cauza ca va fi un eveniment elegant si rafinat, cu invitati speciali din randul artistilor valorosi din Botosani. Din pacate nu am in acest moment acordul lor si al organizatorilor pentru a face publice surprizele care ne asteapta, dar va asigur ca ... MERITA!

Nu imi doresc altceva acum decat sa fiti pro-activi si sa distribuiti informatia la toti prietenii vostri! Sa dea Dumnezeu sa-i punem pe organizatori in dificultate si sa nu fie locuri in sala, sa nu le ajunga invitatiile datorita numarului mare de participanti sau ... sa le blocam contul cu numarul mare de donatii! ;) MERITA!

Un comentariu:

Anonim spunea...

Exista si o alta categorie de persoane (din care si eu fac parte) care aleg sa achizitioneze una sau mai multe invitatii si sa nu participe fizic la seara caritabila (indiferent care ar fi motivele: nu doresc sa se afiseze in public, nu doresc sa fie alaturi de anumite persoane, nu sunt obisnuite cu astfel de evenimente, sunt persoane singure, etc). Trebuie apreciata intentia de a ajuta sub orice forma. Numai faptul ca promovezi asiduu aceasta activitate este un lucru admirabil! Sa speram ca banii se vor strange in suma suficient de mare incat sa ajute cu adevarat copiii si ca situatia lor s-a facut cunoscuta in randul botosanenilr. PS: daca prezenta nu va fi cea asteptata, asta nu inseamna ca nu suntem sensibili si sensibilizati!